L’oreal Professionnel Mythic Oil Rich Oil

Oljen kommer i en vakkert designet glassflaske. Pakken er slank, ujevnt formet, lett avsmalnet på midten. Stylet etter orientalsk stil og lukkes med en gullkork. Flasken er dekorert med fint orientalsk design på fremtiden. Det å plassere denne oljen på baderomshyllen er pent for øyet. I tillegg har produktet en vakker duft: noe søt og orientalsk. Hva inneholder L’Oreal Professionnel Mythic Oil Rich Oil?

Det er en overflod av to rike naturlige oljer: arganolje og riskliolje.

Arganolje – er en naturlig olje av høy kvalitet som beskytter håret fra skade. Hvis du ofte føner eller retter ut håret, eller bruker sterke stylingprodukter – da er det ikke noe bedre produkt enn arganolje. Den beskytter hårstråene mot mekanisk skade og mot uheldige værforhold. Stekende sol, sterk vind, frost eller klorvann fra svømmebassenget vil ikke lenger være noen trussel mot håret ditt. Arganoljen beskytter også fargebehandlet hår og hår som er skadet av ammoniakk. Dette hjelper å regenerere selv svært tørt og skadet hår, vil glatte det ut og forhindre at det kruser seg. Lokkene blir motstandsdyktige og glansfulle, og tuppene blir regenerert og med riktig fuktighetsnivå.

Riskliolje – gir en mengde Vitamin E – tokoferol. Dette vitaminet kalles ikke «ungdomsvitaminet» uten grunn. Det har direkte påvirkning på å forbedre utseendet og tilstanden til håret. Takket være dette har frie radikaler mindre mulighet til å angripe cellene. Vitamin E bremser aldringsprosessen og stopper dermed håret fra å falle ut. Videre blir det silkemykt å ta på, og motstandsdyktig. Riskliolje inneholder også gode fettsyrer som sørger for å regulere prosessene som finner sted både på overflaten og innsiden av håret vårt. Ferulsyre som er en del av risklioljen forbedrer virkningen av vitamin E, samtidig som den effektivt bremser hårets aldringsprosesser.

Kumarin som brukes i L’Oreal-oljen gir antiseptiske egenskaper, forhindrer spredning av bakterier på overflaten av håret, beskytter mot skadelig UV-stråling. Videre brukes den ofte til å behandle psoreasis og atopisk dermatitt. I tillegg har den lindrende og styrkende egenskaper.

Håroljen har en størrelse på 100 ml og er svært effektiv, og for bare en påføring er det nok med en eller to porsjoner av produktet for å dekke hele håret.

HVORDAN BRUKE OLJEN I HÅRET?

L’Oreal Oil Rich Oil må påføres i tørt hår (du kan gjøre dette selv flere ganger om dagen), eller i fuktig hår umiddelbart etter hårvask. I begge tilfeller bør du ikke skylle den ut, men la den være i håret for å gi full beskyttelse. Det er et produkt som er svært lett å bruke. Hårpleie som involverer L’Oreal Rich Oil krever ikke mye tid. Det er et flott produkt for alle travle og aktive kvinner.

HVILKE RESULTATER GIR OLJEN?

  • Håret får fuktighet
  • Blir glansfullt og mykt
  • Blir motstandsdyktig
  • Håret beskyttes mot sol, vind og frost
  • Beskyttet mot mekanisk skade
  • Hårtuppene styrkes
  • Oljen temmer håret og gjør styling lettere
  • Oljen forebygger krusethet
  • Glatter ut håret

 HVA ER ULEMPENE?

  •  Glassflasken har risiko for å knuses