Davines. Oi Oil. Absolute Beautifying Potion With Roucou Oil

Det er en liten flaske på 50 ml. Oljen har en svært moderne innpakning, dekorert i elegante, nøytrale farger (i kun svart og hvitt). Flasken er bulkete og transparent, og gjennom veggen kan du tydelig se det fargeløse, oljete produktet. Davines Oi Oil er utstyrt med en liten, svart pumpe som fungerer feilfritt. Oljen har en delikat og søt duft, litt som lukten til hårstylingkremer. Den er behagelig og ikke irriterende. En slik olje er en kombinasjon av naturlige hårpleieoljer med innovative, syntetiske oljer som er av den nye generasjonen og ble skapt i Davines’ laboratorier. Denne kombinasjonen er ment å garantere effektiviteten til Oi OIL Absolute Beautifying Potion.

Oljen ble først og fremst laget for raskt å pleie og forskjønne håret og å beskytte det under behandlinger.

Davines Oi Oil inneholder velkomponerte naturlige oljer: roucou-olje og solsikkefrøolje. Den første er en tykk, naturlig olje som gir en mengde betakaroten. Den beskytter håret mot skade, regenererer og gir næring i dybden, og videre – bremser aldringsprosessen. Betakaroten er ansvarlig for riktig hårvekst og bremser effekten av aldring. I tillegg forhindrer den at håret brekker og faller ut. Ellaginsyre som er inkludert i oljen er ansvarlig for hårets skjønnhet og ungdom, og forhindrer også tap av tetthet innad i fibrene. Videre regenererer produktet håret i dybden, og beskytter det fra utsiden. Takket være denne naturlige skjermingen som oljen gir, vil håret ditt være beskyttet mot skadelige virkninger fra værforhold og alle typer stylingbehandlinger. Håret blir motstandsdyktig, glansfullt og lett å style.

Solsikkefrøolje gir en mengde fettsyrer fra Omega 6. Den forhindrer også håret fra å aldres, bekjemper ømfintlighet og hårtap, og pleier det perfekt. Den gir håret glans og motstandskraft, og etterlater seg et hår som er mykt og behagelig å ta på. Det er en stor mengde vitamin E som kalles «ungdomsvitaminet». Denne ingrediensen glatter ut håret og lar selv de tørreste og matteste lokkene få et vakkert utseende.

Oi OIL Absolute Beautifying Potion gjør det svært lett å style håret. Den vil være fordelaktig for alle de som vanligvis har hastverk om morgenen og ikke kan ta seg tid til tidkrevende hårstell. Oljen glatter ut håret og gjør det lettere å gre. Den vil gi glans og styrke i hele lengden. Bruker du rettetang om morgenen – sørg for å bruke oljen først. Som et resultat beskytter du den mot skade som kan forårsakes av varme fra rettetangen, krølltangen eller hårføneren.

Oljen fra merket Davines inkluderer også spesielt formulerte, syntetiske oljer. Disse gir ekstra støtte for de naturlige oljene. De former en beskyttende barriere rundt håret. Som et resultat beskyttes det over hele stammen, og reduserer også tørketiden under stylingen. Syntetiske oljer er også ansvarlig for hårets motstandskraft og skal beskytte strukturen.

HVORDAN BRUKE OLJEN I HÅRET?

Ta to til tre porsjoner av oljen og påfør den i tørt hår før styling. Du kan også påføre litt av produktet i håret direkte etter styling for å styrke det og gi glans. Hvis du føler at håret ditt blir i dårligere stand og mister glans – da kan du bruke Davines-oljen flere ganger for dagen.

HVILKE RESULTATER GIR OLJEN?

 • Pleier håret umiddelbart
 • Gir glans og et vakkert utseende
 • Gir håret beskyttelse og motstandskraft
 • Beskytter mot skadevirkninger av stylingbehandlinger
 • Beskytter mot uheldige værforhold
 • Forbedrer styling av håret
 • Gir næring og regenererer håret
 • Etterlater seg en fin duft i håret
 • Tynger det ikke ned eller etterlater seg en oljete film

HVA ER ULEMPENE?

 •  Flasken har svært liten størrelse, og derfor blir den fort tom
 •  Den anbefales mer til styling enn til regenerering av håret
 •  For høy pris for et så lite produkt